Gå til primært indhold
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER INDEN FOR 1-2 HVERDAGE / FRI FRAGT OVER 499 DKK

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du køber for over DKK 499, betaler vi altid fragten.

Ja, du kan altid bytte dine bestillinger hos Kit Couture (dog ikke digitale produkter). Du kan enten få pengene retur eller få et tilgodebevis. Du bestemmer!

Ja, det er der. Det eneste, som skal du tilvælge, er strikkepinde, hæklenål eller hakkenål samt monteringspude.

Grunden til det er, at nogle kunde har rigeligt af den slags udstyr allerede.

Det er der to grunde til. Dels er der forskel på, hvor fast eller løst man strikker. Dels kan det være, at du allerede har strikkepinde.

JA! Vi sætter en ære i at lave en god forklaring og at tilbyde forskellige guides, så du kommer sikkert i mål med dit håndarbejde. Men start altid med et kit, som har niveau "Begynder".

Nej, man køber et samlet kit, så du har alle dele til dit håndarbejde. Dog skal du vælge redskaber til, hvis du ønsker det til dit kit.

Ja, du kan bytte et kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc.

Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

Ja, du er altid meget velkommen til at komme og besøg vores butik. Her kan du se alle vores modeller og garner. Du finder os på Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg.

Ja, det kan du sagtens.
Det er ikke alle opskrifter, som er online, men så skriv gerne en mail til hey@kitcouture.dk, så sender vi et link til betaling, og du får opskriften tilsendt.

Tak for at du kontakter os! Vi vender tilbage hurtigst muligt. Tak for din tilmelding Tak! Vi giver dig besked når varen er tilgængelig! Det maksimale antal af varer er blevet tilføjet. Der er kun én vare tilbage at tilføje til kurven. Der er kun [num_items] varer tilbage at tilføje til kurven.